OEM nonton leungeun awéwé moq low jepang movt hal stainless steel deui lalajo harga

Pondok Description:

  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Pyapal
  • Mnt Orde kuantitas: 500 sapotong / lembar
  • Port: Shenzhen
  • Harga Unit:: 7.63-14.28
  • jéntré produk

    Tags produk

    video

    gerakanJepang 2035 / PC21 quartz Movt
    Bahan hal316L steel Steel Case / Galunggung
    Ukuran diaméterna32mm
    tali BahanKulit Asli
    tali Width14mm
    Watch kenopngaropéa
    Watch ngaitkeunbaja ngaitkeun
    Watch batreBatre Sony aslina
    CaseBackSteel Steel Balik
    Watch KacaMineral / inten biru Kaca
    Tahan cai3ATM
    Posisi logoDipencét, Backcase, ngaitkeun, Putra
    sampel Leadtime5 dinten Pikeun Models Bursa; 30 Days Pikeun Models ngaropea
    Time produksi55-60 Days
    MOQ500PCS

    jepang movt nonton 2035, arloji custom dicitak

    brand ngaran Ladies pigeulang jam tangan, nonton pigeulang pikeun awéwé

    awéwé nonton kulit, 3atm cai tahan nonton stainless steel

    miyota 2035 gerakan jam tangan, béaya rendah pigeulang nonton

    fashion nona nonton, Ladies fancy arloji pigeulang

    nonton miyota, luhur 10 awéwé arloji

    nonton quartz Palasik, gerakan nonton miyota

    jepang miyota arloji gerakan quartz, 2035 gerakan nonton

    12312_0112312_0312312_02


  • Saméméhna:
  • Hareup: