wartos

  • "Taun Anyar Cina" Libur bewara
    waktos pos: Feb-01-2018

    Alatan "Taun Anyar Cina" geus datang, parusahaan urang bade nyandak libur panjang ti 10 Pébruari, 2018 nepi ka 4 Maret 2018. Salila liburan, urang moal eureun produksi urang, tapi jurusan jualan bakal tetep online. Urang bisa narima urutan anyar jeung bakal ngatur aranjeunna nalika urang rengse th ... Read more »

  • Pos waktos: Jan-12-2018

    Umumna disebutkeun, nonton band ieu biasana dijieun tina kulit buaya, kulit hiu, kulit kadal, kulit manuk onta atawa cowhide. Perkara teu nu jenis kulit Anjeun gaduh, pita bakal lalaki heuras saperti waktu mana ku. Tapi lamun mayar langkung perhatian ka pangropéa sahiji pita, hirup layanan na c ... Read more »

  • Naon lalajo waterproof?
    waktos pos: Nov-18-2017

    Ngeunaan kinerja waterproof tina lalajo, baku internasional boga rezeki jelas: nu lalajo nu nembongkeun waterproof, standar panghandapna nyaeta kedah tetep teu eusian cai dina 20 méter jero cai. 30 méter hartosna waterproof nonton kudu tetep teu eusian cai dina 30 méter cai dept ... Read more »

  • Perayaan!  ékspansi pabrik!
    Pos waktos: Sep-10-2017

    As the factory’s scale is enlarging, Phenloxy Watch Co., Ltd relocated from the former location, ROOM 715 Shangmei Times Building, 4th Floor, No.38, Huimin 1st Road, Guanlan Town, Longhua District, Shenzhen on 15th, Sep, 2017. 1500 square meter, over one hundred employees, our scale is enla...Read more »

WhatsApp Online Chat !