Вести

 • "Кинеската Нова Година" Холидеј Известување
  Време на мислењето: Feb-01-2018

  Поради "Кинеската Нова Година" доаѓа, нашата компанија се случува да се земе подолг одмор од 10 Февруари 2018 година на 4 март 2018 година За време на одмор, ние ќе престанеме нашето производство, но на одделот за продажба ќе биде уште онлајн. Ние може да го прифати новиот поредок и ќе ги организираме кога ќе заврши ти ... Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Јан-12-2018

  Општо земено, види бенд е најчесто направени од крокодилска кожа, ајкула кожа, кожа гуштер, ној кожа или волска кожа. Не е важно кој вид на кожа имате, толку бендови ќе биде да се зацврстуваат како времето одминува. Но, ако се обрне повеќе внимание на одржување на бендови, својата услуга живот в ... Прочитај повеќе »

 • Што е водоотпорен часовник?
  Време на мислењето: Nov-18-2017

  Во однос на водоотпорен перформанси на часовник, меѓународен стандард има јасна одредба: часовник кој покажува водоотпорен, најниска стандард е дека мора да продолжи да се наполни вода во 20 метри длабочина. 30 метри водоотпорни средства на часовникот треба да се има да се наполни вода во 30 метри вода, нос и грло ... Прочитај повеќе »

 • Прослава! Фабрика експанзија!
  Време на мислењето: Септември-10-2017

  As the factory’s scale is enlarging, Phenloxy Watch Co., Ltd relocated from the former location, ROOM 715 Shangmei Times Building, 4th Floor, No.38, Huimin 1st Road, Guanlan Town, Longhua District, Shenzhen on 15th, Sep, 2017. 1500 square meter, over one hundred employees, our scale is enla...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !